Keväällä 2010 matka Rhodokselle Ateenan mielenosoitusten aikaan Islannin tuhkapilven jälkeen. Hotellin saneeraus oli pahasti kesken satamalakon vuoksi ja jouduimme vaihtamaan toiseen hotelliin. Näistä pikku vaikeuksista huolimatta matka oli onnistunut.
Aluksi muutama kuva saaren eteläosasta, Monolithos nimisestä paikasta.Saarella on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Vanha kaupunki (kuvia tulossa) on pakollinen nähtävyys, vaikka muualle ei viitsisikään lähteä.
Aivan kaupungin lähellä Monte Smith kukkulalla on vanha stadion ja Apollon temppelin rauniot.
Perhoslaakso / Petaloúdes on upea ja erikoinen laakso. Aikaisin keväällä ei vielä perhosia näkynyt.
Seitsemän lähdettä / Epta Piges ei juurikaan sävähdyttänyt, mutta vanhan vesitunnelin läpi kulkeminen oli jännittävä kokemus. Lähteiltä palatessa pysähdyimme syömään Faliraki nimiseen kaupunkiin.
Lindoksen valkoinen kaupunki on nähtävä, jos saarella käy. Aasikyydillä pääse kätevästi ylös Akropolikselle.
Yhden päivän ajelimme vuokra-autolla ja kävimme sisämaassa vanhalla metsäpaloalueella sekä vuoristossa, josta oli todella upeat näköalat.
Teimme myös laivaretken upealle Symin saarelle. Vierailimme Panoramits luostarissa sekä saaren toisella puolella Symin kaupungissa. Moní Taksiárkhi Mikhail Panormíti luostari rakennettiin 1700-luvulla ja se on saaren suosituin matkailukohde.

...kuvia tulee vielä lisää.

Made in RapidWeaver